LOCATIE & BEREIKBAARHEID

In het mooie Halen vinden we deze moderne woning terug in de Zepbrugstraat. Deze compacte woning zal volledig instapklaar voorzien worden van al het nodige comfort.

 

De woning is goed gelegen, het centrum van Halen bevindt zich op slechts enkele minuten waardoor u alle nodige faciliteiten gemakkelijk kan bereiken. Tevens is de woning vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

ARCHITECTUUR & AFWERKING

De woning wordt gekenmerkt door een stijlvolle en tijdloze architectuur met grote ramen die voor een mooie natuurlijke lichtinval zorgen.

 

De donkere ramen in combinatie met de rode gevelsteen zorgen voor een extra moderne toets. De afwerking met kwalitatieve, duurzame materialen geeft het geheel een stijlvol karakter. De woning werd ontwikkeld en gebouwd door Skilpod (www.skilpod.com) in opdracht van Cocosi.

WONEN IN ALLE COMFORT

De woning zal volledig afgewerkt verhuurd worden zodanig dat thuiskomen ook echt thuiskomen wordt! De woning is als volgt ingedeeld: inkom, leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet, bergruimte (zie plannen in bijlage).

 

De ruimtes zijn voorzien van een warmtepomp lucht/lucht waarbij men zowel kan verwarmen als koelen tijdens de hete zomers. De energie wordt opgewekt door zonnepanelen waardoor u woont in een energievriendelijke nieuwbouwwoning.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 750 per maand

Vaste kosten Eco-Fix: € 200 (incl. btw) all-in service voor technieken en opgewekte stroom zonnepanelen

Ingangsdatum: 01/ 02/2021

Huurwaarborg: zoals wettelijk bepaald

 

Deze woning is momenteel nog niet te bezichtigen, de foto’s zijn dan ook indicatief.

 

Voor meer info kan u het formulier onderaan invullen.

CONTACT

Neem contact met ons op!

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Vul het formulier in